Ciorba de miel reteta cu loboda

de Constelatialeu in Ciorbe, 12 Mai 2015 | 5206 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta Din categoria,am pofta prestez...daca am cu ce,daca nu ...pofta-n cui.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg sira de miel
  • 10 fire ceapa verde ( direct de pe brazda adunata)
  • o mana zdravana de loboda ( din productia proprie )
  • 2 linguri amestec morcov,telina,pastarnac,patrunjel
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • bors de la Fuchs
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu loboda:

Mai intai,dupa ce s-a dezghetat,portionam bucata de sira.Spalam bucatile si le punem la fiert cu 3 l apa si o lingurita sare.Cand incepe sa se ridice spuma o adunam cu spumarul.Cat fierbe carnea ,curatam ceapa,loboda,le maruntim,spalam orezul si mai maruntim un pic amestecum de radacinoase ( au fost date pe razatoarea mare si parca prea erau cat roata carului).Dupa ce am adunat toata spuma si carnea e fiarta,punem ceapa,amestecul de radacinoase,orezul si loboda.Potrivim de sare si lasam sa fiarba cca 20-30 min la foc domol.Cand orezul este fiert adaugam borsul,lasam sa dea in clocot.Tragem oala de pe foc ,batem un ou bine si cu ciorbarul adaugam zeama peste ou,apoi turnam totul in oala.La final adaugam leustean tocat marunt.

TIPS-URI

1

daca apa scade,mai adaugam cat este necesar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu loboda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta